info@espaiginesta.com 648 191 776

Testimonis

Aquestes són les paraules d’algunes de les persones que he tingut el plaer d’acompanyar. Gràcies!

Soukaina i Hamza, pares de la Naila

“La Laura és mare de dia, doula, assessora de lactància i assessora de porteig. M’ha fet acompanyament durant tot l’embaràs i, actualment, en postpart, amb respecte i, sobretot, amb molt d’afecte. M’he sentit molt recolzada, acompanyada i segura d’estar en les millors mans possibles.

Quan va néixer la Naila, la meva única filla, va fer-nos assessorament en lactància. Si no fos per ella, potser no hagués tingut la qualitat de vida que vaig tenir els primers dies. Pensava que donar pit era tan senzill com ficar-li el pit a la boca de la Naila i aguantar tot el mal que feia perquè creia que era inevitable, però no és així, desconeixia tantes coses… Em va ensenyar tantes coses que gràcies a ella vaig aconseguir una lactància sense dolor i plaent. De nou, em vaig sentir acollida, segura i acompanyada.

A més a més, va venir a casa a fer-nos un assessorament en porteig a la meva parella i a mi. Ens va ensenyar com fer-ho, perquè no en teniem ni idea. Va ser superatenta, comprensiva i pacient en tot el procés. Quan la Naila plorava, ens donava el nostre espai per calmar-la i continuar quan estiguéssim preparades. Va ser molt pacient i atenta explicant i ensenyant com fer-ho i si no ens quedava clar, ens ajudava a recol·locar bé la criatura, i així fins que ho vam aprendre bé. Vam aprendre dos nusos amb el fular, que des de llavors fem servir moltíssim.

La sensació portejant és única, la meva filla se sent molt segura i nosaltres molt feliços. Estem eternament agraïts amb ella i tot l’acompanyament que ens ha fet i ens fa.”

Nora, mare de l’Aya

“Quería darte las gracias porque desde que supe que estarías conmigo en el parto estuve más tranquila, sabiendo que tendría apoyo emocional y alguien que me entendiera, que me escuchara, que me ayudara… Y cada día que pasaba era yo la que quería que llegara el día el parto sin miedo, con ilusión y ganas de ver a mi princesa.

Hoy, después de casi una semana de dar a luz, necesito darte las GRACIAS. Sí, las gracias por todo lo que has hecho por mi y por mi hija, por todas las veces que has sido mi apoyo emocional y físico, por transmitirme esa confianza que había perdido en mi misma y sobretodo por la calma con la que pude recibir a mi hija al mundo. He conocido la otra cara de la moneda, ese “mundo parto”, esa conexión natural con tu cuerpo, el ser un equipo con tu bebé, el dejar que las cosas fluyan, INCREIBLE.

Sin ti no hubiera podido conseguir el parto sanador que tanto necesitaba. Ha sido una experiencia alucinante… Más que una Doula te considero una buena amiga y si algún día puedo ayudarte en algo no dudes en pedirme lo que necesites.

Así que un millón de gracias por estar pendiente de mi y que sepas que haces un trabajo excelente! Las puertas de mi casa siempre estarán abiertas para ti y tu familia. Mil gracias, Laura, de corazón, eres un amor de persona.”

Marta i Toni, pares d’en Kai

“Ens ha agradat molt el curs d’hipnopart i ha estat molt interessant. A mi personalment m’ha ajudat a superar moltes pors i falses creences. Ara mateix, ja no penso en el moment del part com un moment de tensió i dolor, sino en el moment més desitjat per conèixer el nostre fill.

Una experiència única i necessària! Ha estat molt màgic tot el procés! Gràcies, Laura, per la teva professionalitat i la teva empatia.”