info@espaiginesta.com 648 191 776

Doula virtual

Com a doula virtual, estic aquí per oferir-te suport, guia i acompanyament durant el teu viatge cap a la maternitat o la paternitat. Encara que pugui semblar que estic a quilòmetres de distància, la veritat és que la tecnologia ens permet connectar-nos i crear un vincle significatiu.

A través de sessions de vídeo, missatges de text, correus electrònics i altres eines en línia, estaré disponible per respondre a les teves preguntes, escoltar les teves preocupacions i proporcionar-te recursos útils i informació basada en evidència.

Ja sigui que estiguis embarassada, planificant un part, o ajustant-te a la nova vida amb el teu nadó, estic aquí per ser una font de suport continu. La meva missió és proporcionar-te confiança, tranquil·litat i una sensació de comoditat durant aquesta etapa tan important de la teva vida.

Amb la doula virtual, tens l’oportunitat d’accedir al suport que necessites des de la comoditat de la teva pròpia llar, adaptant-te al teu horari i les teves necessitats personals.

No estàs sol. Junts, podem fer d’aquesta experiència un viatge tranquil i enriquidor cap a la maternitat o la paternitat que sempre has desitjat.

Fem una trobada?