info@espaiginesta.com 648 191 776

Neteja i cura dels bolquers de tela

Fer servir bolquers de tela suposa per a la família un estalvi de més de 1.000 € i pel planeta, un estalvi de 5.000 bolquers d’un sol ús.

Com es renten els bolquers de tela? S’han de tenir unes quantes coses en compte però rentar-los és molt fàcil!

  • Abans de la rentada: deixa els bolquers bruts com a màxim 2-3 dies en un cubell sec i amb tapa, on en una bossa estanca oberta per evitar la proliferació de fongs. En cas que al bolquer hi hagi caca, tira-la al vàter o escombraries, esbandeix amb aigua freda i escorre al màxim.
  • Pre-rentatsi veus els bolquers molt bruts, pots fer un pre-rentat, sense sabó, amb aigua freda i amb una pastilla d’anticalç si l’aigua és molt dura.
  • Rentada: separa totes les peces del bolquer, si no ho has fet abans, i emplena la rentadora amb un màxim de 3/4 de la seva capacitat. Utilitza un programa que duri entre 1 hora i mitja i dues hores, a 40º i 800rpm com a màxim per no fer malbé les gomes.
  • Detergent: ha de portar menys d’un 5% de sabó i no portar blanquejants. Afegeix una pastilla anticlç al tambor.  Pots afegeix també una cullerada de percarbonat (activador del rentat) si els bolquers estan molt bruts. No usis mai suavitzant ni lleixiu.
  • Esbandit extra: és opcional per a treure el màxim de sabó possible, sobretot si has vist excés d’espuma durant el rentat. Afegeix una pastilla anticalç si l’aigua és molt dura.
  • Assecat: els absorbents es poden assecar al sol, que és un potent antitaques, o a l’assecadora. Els cobertor, sempre a l’ombra i en horitzontal, evitant fonts de calor directe.

T’animes a provar-los? AQUÍ tens per triar i remenar!

I si t’ha quedat algun dubte o ho continues veient complica, pregunta’m i t’ajudaré!

Comments are closed.